Biztonsági kamerák

Analóg vagy IP alapú, vezetékes és vezetéknélküli biztonsági kamera rendszerek, telepítése és karbantartása.

Szolgáltatás

Szolgáltatásaink

tool symbol

Hibaelhárítás

Bővebben

Rossz minőségű a kép? Nem működik a rögzítés vagy a távoli elérés? Elérhetetlen időnként a kamerák egy része? Valami nincs rendben?

Hívj minket és megkeressük a probléma okát, legyen gond akár a kábelezéssel, akár az eszközökkel vagy azok beállításaival.

wheel symbol

Telepítés

Bővebben

Új iroda vagy telephely? Vagy a már meglévő kamera hálózat bővítése / cseréje a cél?

Legyen szó akár a kábelezésről, akár az aktív eszközök bővítéséről / cseréjéről, felmérjük az igényeket, a lehetőségeket és ezek alapján kiválasztjuk a legjobb megoldást!

Karbantartás / felügyelet

Bővebben

Váratlan hibák mindig előfordulhatnak, amit a legnagyobb gondossággal sem lehet előre látni. Ugyanakkor, a problémák jelentős része rendszeres karbantartással megelőzhető.

Ha érdekel karbantartási szolgáltatásunk, nézd meg havidíjas szolgáltatásainkat.

Röviden

Biztonsági kamerák

Napjainkban a különböző biztonsági rendszerek és ennek részeként a biztonsági kamerák is kiemelkedő fontossággal bírnak, legyen szó akár egy irodáról, boltról vagy szórakozóhelyről. A kamera rendszerek a támadókkal szemben segíthetnek megvédeni mind a vagyoni értékeket, mind pedig az alkalmazottak testi épségét. De ezenkívül nem csak a külső támadások / betörések kivédésében vagy felderítésében segíthetnek, hanem tisztázhatják a dolgozók munkájával vagy a belső folyamatokkal kapcsolatosan felmerült aggályokat is.

A kamera rendszer működésének stabilnak, folyamatosnak, megbízhatónak kell lennie és meg kell felelnie a szigorú adatvédelmi előírásoknak is. Éppen ezért a kamera rendszerek telepítését és karbantartását állandó partnerünk végzi, aki “elektronikus vagyonvédelmi rendszerszerelő” minősítéssel rendelkezik.

Miért mi?

Amit nyújtani tudunk

Tanácsadás, kivitelezés, hibaelhárítás

Szakértelem, tapasztalat

A telepítést és karbantartást okleveles “elektronikus vagyonvédelmi rendszerszerelő” partnerünk végzi!

A kábelezés esztétikus kialakítása

Minőségi termékek, kiváló ár/érték arány

Kérdések-Válaszok

GYIK

Mi az analóg- és az IP kamera közti különbség?

Alapvetően az analóg kamerarendszer külön hálózaton, analóg technológiával továbbítja a kameraképeket. Ezzel szemben az IP kamera teljesen digitális és az informatikai hálózaton képes továbbítani a kameraképeket (tehát nem kell hozzá különálló hálózatot építeni).

Általánosságban elmondható, hogy az IP kamerák sokkal több funkciót és rugalmasságot biztosítanak, az analóg rendszer pedig árban kedvezőbb.

Természetesen ez csak a jéghegy csúcsa, az árakban, a képminőségben és a kínált szolgáltatásokban nagy különbségek vannak, úgy ahogy az igényekben is. Ahhoz, hogy az igényeidnek megfelelő rendszert ajánlhassunk, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Mi az a PoE?

Létezik egy olyan szabványosított rendszer, ami a helyi informatikai hálózaton képes tápellátást is biztosítani (az adatkapcsolat mellett), a kisebb energiaigényű eszközök számára. Ezt a technológiát hívják PoE-nak (Power over Ethernet).

Ilyenek eszközök lehetnek pl. a WiFi access point-ok, az IP telefonok vagy az IP kamerák. Ha olyan IP kamerát választunk, ami ilyen módon képes felvenni a működéséhez szükséges áramot (és a hálózatunk képes ezt biztosítani számára), akkor nem szükséges külön elektromos hálózat kiépítése a kamerákhoz.