Weboldal készítés és tárhely

WordPress alapú weboldalak, áruházak tervezése, készítése és karbantartása. Tárhelyszolgáltatás, webhely költöztetés.

Szolgáltatás

Webhely szolgáltatásaink

wheel symbol

Tervezés és kivitelezés

Bővebben

Új webhelyet szeretnél? Vagy a meglévő módosítanád? Esetleg új szolgáltatóhoz költöztetnéd a weboldalad?

Legyen szó akár új weboldal készítéséről vagy a meglevő bővítéséről / módosításáról / költözéséről felmérjük az igényeket, a lehetőségeket és ezek alapján kiválasztjuk a legjobb megoldást!

tool symbol

Hibaelhárítás

Bővebben

Nem elérhető a webhely? Lassan töltenek be az egyes oldalak? A kiküldött e-mailek a SPAM mappába kerülnek?

Hívj minket és megkeressük a probléma okát, legyen gond akár a webhelyeddel, akár a szolgáltatóddal, akár a DNS beállításaiddal.

Karbantartás / felügyelet

Bővebben

Váratlan hibák mindig előfordulhatnak, amit a legnagyobb gondossággal sem lehet előre látni. Ugyanakkor, a problémák jelentős része rendszeres karbantartással megelőzhető. Ehhez különösen fontos a különböző összetevők frissítéseinek rendszeres telepítése.

Ha érdekel karbantartási szolgáltatásunk, nézd meg havidíjas szolgáltatásainkat.

globe symbol

Tárhely és domain

Bővebben

Rengeteg tárhelyszolgáltató és domain szolgáltató van a piacon és még egy adott cégen belül is sokféle csomag közül lehet választani. Segítünk kiválasztani az igényeidnek és a webhelyednek megfelelő tárhelyet és segítünk a beállítások elvégzésében. A domain beállítások megfelelő elvégzése ráadásul nem csak webhelyedet érinti: rossz beállításokkal a leveleid könnyen az ügyfeleid SPAM mappájában köthetnek ki.

Hívj minket, hogy a lehető legtöbbet kihozhasd a tárhelyedből!

armor symbol

Biztonság

Bővebben

Az informatikai rendszerek biztonsági kérdései mára megkerülhetetlen témává váltak. Ez természetesen érinti a webhelyeket is, hiszen jellemzően itt történik interakció az ügyfelekkel, ami lehetőséget biztosít a támadóknak, hogy megpróbálkozzanak károkozással vagy adatlopással.

Ha szeretnéd biztonságba tudni a webhelyedet is, vedd fel velünk a kapcsolatot.

Röviden

Weboldal és tárhely

Napjainkban egy vállalkozás sok ügyféltől eshet el, ha az interneten nem található meg róla semmilyen információ. A különböző generációk nagyon eltérően használják a technológiát és az internet lehetőségeit. Sokan eleve gyanakodva fordulnak egy vállalkozás felé, ha az nem képviselteti magát a digitális világban (weboldal, Google szolgáltatások, Facebook, Twitter, Instagram, stb.). Persze nem szükséges mindenféle felületen kényszeresen jelen lenni, de egy saját webhely és a Google szolgáltatásaiban (pl. a Google térképen, ha van boltunk) történő megjelenés elég erős alapot tud adni, ami sok esetben elég is. Azt is fontos azonban megjegyezni, hogy egy, igénytelen, hibákkal teli, a felhasználó élményt erősen rontó weboldal inkább árt mint használ a vállalkozás megítélésének.

Ha szeretnél egy webhelyet ami megfelel a jelenkor kihívásainak és szeretnéd képviseltetni magad az online világban, keress minket bizalommal!

Miért mi?

Amit nyújtani tudunk

Wordpress alapú webhelyek készítése, prémium bővítmények használata

Rendszeres karbantartás, felügyelet

Egyszerű, ügyfél általi kezelhetőség

Az elkészült weboldal működéséről oktatást tartunk, könnyen módosítható felépítést használunk.

Szerződéses ügyfeleinknek kedvezményes tárhely és domain szolgáltatás.

Kérdések-Válaszok

GYIK

Csak WordPress weboldalakkal foglalkoztok?

Elsősorban WordPress alapú webhelyekkel foglalkozunk.

Ügyfeleinknek szeretnénk az informatika minden területén számukra megfelelő szolgáltatást ajánlani és nyújtani, azonban mi sem érthetünk mindenhez. 🙂 A WordPress egy rendkívül népszerű és sokoldalú rendszerré nőtte ki magát, amiről úgy gondoljuk, hogy az ügyfélkörünk igényeit ki tudja elégíteni, és emellett könnyen kezelhető felületet biztosít és nagyfokú bővíthetőséget nyújt.

Természetesen mindig akadhatnak egyedi és speciális igények, ami webprogramozónk bevonását teszi szükségessé, ilyen esetben is bátran keress minket!

Tudok majd én is változtatni a weboldalon ha akarok?

Igen, sőt kifejezetten ez a cél!

Egy kész WordPress rendszerben új tartalom felvitele vagy módosítása nem bonyolult feladat, nem igényel informatikai tudást. Így pedig időt és pénzt spórolhatsz, hiszen nem kell minden apró módosítással informatikushoz fordulnod.

Az általunk alapként ajánlott prémium témával pedig nem csak a tartalmat, de a kinézetet is könnyedén módosíthatod.

SEO, marketing, arculattervezés... hogy vannak ezek?

Egy webhelyelkészítése nemcsak a weboldalak elkészítéséből áll: fontos a marketing, az arculat és a közösségi médiában való szereplés (ha ez igény). Ezenkívül rendkívül fontos, hogy rátaláljanak weboldalunkra, hiszen ezért készítettük, így nem mindegy hol jelenünk meg a keresők (mint pl. a Google) találatai között. A SEO (Search Engine Optimization) folyamat foglalkozik azzal, hogy lehetőleg minél előrébb sorolódjon a weboldalunk a keresési listákon.

Alapvető marketing technikákban tudunk tanácsot adni és az általunk készített weboldalak SEO szempontból is ajánlásoknak megfelelően készülnek.

Kimondottan arculattervezéssel, marketing stratégia felépítésével, közösségi oldal kezeléssel és célzott SEO projektek kidolgozásával nem foglalkozunk, ezek a feladatok nem kifejezetten informatikust igényelnek. Ilyen igény esetén tudunk erre szakosodott partnert ajánlani.

Mik azok a prémium bővítmények, témák?

A WordPress egy moduláris, jól bővíthető rendszer, amihez rengeteg bővítmény és téma érhető el. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a működés módosítása vagy új funkciók bevezetése (pl. webáruház) és az alapvető kinézet (téma) módosítása egy bővítmény vagy téma telepítésével viszonylag egyszerűen megoldható. Az kihívásosabb rész a bővítmények testreszabása, illetve a számunkra megfelelő bővítmény megtalálása.

A tapasztalatunk az, hogy a nagyobb fejlesztőcsapatok / cégek által készített (és karbantartott) bővítmények használata éri meg igazán, mert jobb minőségűek és megbízhatóbbak. Ezeket szokás prémium bővítménynek nevezni. Ezek a bővítmények lehetnek ingyenesek vagy fizetősek (jellemzően nagyon alacsony díjért).

Témákból is léteznek prémium verziók, ilyen például az igen népszerű és sokoldalú Divi. Az általunk készített webhelyeken (ha más kérés nincs), ezt a témát használjuk külön felár nélkül!

Kik vehetik igénybe a kedvezményes tárhelyet?

Jelenleg a kedvezményes áru tárhelyszolgáltatást csak karbantartási szerződéssel rendelkező ügyfeleink vehetik igénybe.

Ti adjátok a tárhelyet és a domain szolgáltatást?

Nem, fizikailag nem a mi eszközeink nyújtják a tárhely és DNS szolgáltatást. Magyarország egyik vezető szolgáltatójával vagyunk kapcsolatban és az ő szolgáltatását biztosítjuk kedvezményesen.

Ez azért éri meg neked, mert egy erre szakosodott, profi csapat üzemelteti azt az infrastruktúrát ahol a webhelyed fut. Ezáltal a webhelyed a világ bármely részéről megfelelően elérhető, magas rendelkezésre állással. Ráadásul ezt kedvezményesebben kaphatod meg, mintha náluk rendelnéd.

A tárhelyszolgáltatónak ez azért éri meg, mert kevesebb adminisztrációval jár ez nekik (hiszen csak egy számlát kell kiállítani a partnernek) és az ügyfélszolgálatot is tehermentesíti (hiszen alapvetően mi vagyunk a frontvonalban feléd). Így jön a kedvezményes ár. 🙂

Nekünk pedig azért éri meg, mert egy helyen kezelhetjük az ügyfeleink szolgáltatásait, amivel időt és pénzt takarítunk meg magunknak (és ezáltal neked is 🙂 ).

Hogy kapcsolódik a DNS az e-mail SPAM-hez?

A DNS szolgáltatás szerves része minden webes szolgáltatásnak, így a te weboldaladnak és levelezésednek is. Sajnos a kéretlen levelek (SPAM) elszaporodása miatt, be kellett vezetni olyan újításokat, amik lehetővé teszik a kéretlen level hatékonyabb szűrését. Ezeknek a módosításoknak egy része a DNS beállításokat is érinti. Ha ezek a beállítások nem megfelelőek, akkor az általad küldött hírlevelek könnyen a SPAM mappába kerülhetnek.

Gondolom mondani sem kell, hogy ez egyrészt kellemetlen fényben tünteti fel a vállalkozást, másrészt a célközönség egy jó részéhez el sem jut a levél, ami neked közvetetten bevétel kiesést okozhat.

Ha te is küzdesz ilyen problémával, keress minket bizalommal a megoldásért!