Rólunk

Ismerd meg cégünket, céljainkat, csapatunkat és állandó partnereinket!

Bemutatkozás

Rólunk

Célunk, hogy mikro- és kisvállalkozásoknak nyújtsunk elérhető áron, stabil, személyre szabott, magas szintű komplex informatikai szolgáltatásokat.

“Az én informatikusom.hu” szolgáltatásait többen együttműködve végezzük. Tevékenységünket az immár kb. 20 éves vállalati szoftver fejlesztési tapasztalattal rendelkező MySoftwares Kft. fogja össze, amely komoly hátteret biztosít szolgáltatásainkhoz.

A vállalat szoftverfejlesztéshez kapcsolódó informatikai tevékenységét tovább bővítve, 2019 elején elindult az “Az én informatikusom” weboldal és vele együtt az eseti- és havidíjas rendszerüzemeltetési- és rendszerfejlesztési szolgáltatás, amit leginkább a mikro-, kis- és középvállalkozások részére ajánlunk.

Meggyőződésünk, hogy nem „ad hoc” jellegű rendszerfelügyelettel kisvállalkozások informatikai rendszere is megbízhatóan működtethető.

Maga a MySoftwares Kft. múltja egészen 1999-ig nyúlik vissza, ekkor alakult meg baráti-, családi vállalkozásként még Bankprotect Kft. néven. A Bankprotect Kft. tevékenysége időzáras széfek, komplett pénzátadó zsilipek gyártása és automatizált biztonsági szoftverek készítése volt, különböző partnerekkel együttműködve.
Pár évvel ezelőtt azonban elkezdődött egy integrált, képzésmenedzsment rendszer fejlesztése cégek számára, HR szakemberek bevonásával és így létrejött a MySoftwares Kft.
(Ha érdekel a képzésmenedzsment rendszer, akkor ide kattintva többet megtudhatsz.)

Miért mi?

Nálunk alap…

A személyre szabott, őszinte partnerség

Csak olyan megoldásokat ajánlunk, amiről úgy gondoljuk, hogy megfelel az igényeidnek. Nem fogunk csak azért ajánlani egy terméket, hogy különböző eladási kvótáknak megfeleljünk.

A biztonság és a szakmaiság

Az informatikában a biztonság kiemelt fontosságú és mi ezt szem előtt tartjuk a munkánk során. Továbbá célunk a megfelelő szakmai ajánlások betartása, “a valahogy csak működjön” megközelítés helyett.

Az innovatív megközelítés

Igény esetén szívesen alkalmazzuk a modern technológiákat (pl. felhő szolgáltatások, QR kódok, NFC tag-ek) és szeretjük megmutatni a bennük rejlő, kevésbé ismert lehetőségeket.

Kik vagyunk?

Jakobicz Imre

Jakobicz Imre

Hálózati rendszermérnök

imre.jakobicz@azeninformatikusom.hu
+36 20 463 6547

Jakobicz Imre

Pehártz Dániel

Rendszergazda

daniel.pehartz@azeninformatikusom.hu
+36 70 629 9355

Partnerek

Állandó partnereink

Masubo David

Masubo Dávid

Rendszermérnök, egyéni vállalkozó

www.classbird.hu
david@classbird.hu
+36 20 223 8649