Rendszergazda

Rendszergazda szolgáltatások: hibaelhárítás, számítógép építése, telepítése, nyomtató üzembe helyezése. Géptakarítás, távoli segítségnyújtás.

Szolgáltatás

Rendszergazda szolgáltatásaink

tool symbol

Hibaelhárítás

Bővebben

Nem indul a gép, kerreg-kattog vagy nagyon lassú? Valami furcsát tapasztalsz?

Hívj minket és megkeressük a probléma okát, legyen a gond akár hardveres, akár szoftveres.

wheel symbol

Gép összerakás / telepítés

Bővebben

Új iroda vagy telephely? Vagy a már meglévő gépek bővítése / cseréje a cél?

Legyen szó akár klasszikus asztali gépek vagy laptopok bővítéséről / cseréjéről, felmérjük az igényeket, a lehetőségeket és ezek alapján kiválasztjuk a legjobb megoldást!

Nyomtató telepítés

Bővebben

Meglévő vagy új nyomtatódat szeretnéd üzembe helyezni? Esetleg professzionális nyomtatót bérelnél?

Üzembe helyezzük nyomtatódat és telepítjük a gépeidre is, valamint megmutatjuk hogyan háríthatod el az alapvető problémákat szakszerűen (pl. tintapatron csere) és hogyan tarthatod karban nyomtatódat.

globe symbol

Távsegítség

Bővebben

A hibák jó része távolról is elhárítható és ugyanez igaz, ha tervezett karbantartásról vagy a beállítások módosításáról van szó. Ez időt és pénz takarít meg neked, hiszen hamarabb tudunk a problémával foglalkozni (nincs utazási idő) és kevesebbe kerül (nincs útiköltség és kedvezményesebb a munkadíj is).

Tudj meg többet távsegítség szolgáltatásukról!

Karbantartás / felügyelet

Bővebben

Váratlan hibák mindig előfordulhatnak, amit a legnagyobb gondossággal sem lehet előre látni. Ugyanakkor, a problémák jelentős része rendszeres karbantartással és a meghibásodások korai jeleinek figyelésével megelőzhető.

Ha érdekel karbantartási szolgáltatásunk, nézd meg havidíjas szolgáltatásainkat!

armor symbol

Biztonság, vírusírtás

Bővebben

Az informatikai rendszerek biztonsági kérdései mára megkerülhetetlen témává váltak. Egyre többször hallani a médiában célzott vírustámadásokról, adatlopásokról. Sokszor akkor derül ki mekkora értéket is képviseltek adataink, amikor elveszítjük őket… például egy zsarolóvírus végett. Egyszerűbb és sokkal-sokkal kevesebb költséggel jár felkészülni egy esetleges vírustámadásra, mint utólag próbálni minimalizálni a tetemes veszteségeket.

Géptakarítás

Bővebben

Nemcsak az asztalunknak és a szobánknak, hanem a számítógépeinknek is jót tesz időnként egy nagytakarítás. Ez igaz szoftveresen is: a fölösleges fájlok és programok eltüntetésével szinte új életre kellhet a gépünk. Ugyanakkor (amiről legtöbben elfeledkeznek), fizikailag is éppen ilyen fontos a gépünk rendben tartása. Meglepően sok por és kosz képes lerakódni a ventilátorokban és a különböző alkatrészeken, ami zárlathoz, túlmelegedéshez, lassuláshoz és hardver hibákhoz vezethet.

Ha érdekel a géptakarítási szolgáltatásunk, írj nekünk!

cloud symbol

Szerver üzemeltetés

Bővebben

NAS, Windows- vagy Linux rendszerű szerverek üzemeltetésben, hibaelhárításban is állunk rendelkezésedre. Legyen akár helyi szerver, vagy felhőben futó.

Biztonsági mentés

Bővebben

Egy vállalkozás életében az adatok az egyik legfontosabbak, ha nem épp a legfontosabbak. Sajnos ez sokszor csak akkor tudatosodik, amikor valami miatt veszélybe kerülnek ezek az adatok: szándékos károkozás, zsarolóvírus, merevlemez hiba vagy épp egy betörés / tűzeset miatt.

A vírusok és a különböző biztonsági rések ellen szükséges védekezni, de sajnos 100%-os védelem nincs. Ezért erősen ajánlott rendszeres biztosági mentések készítése.

Ha érdekelnek a lehetőségek, vedd fel velünk a kapcsolatot.

Röviden

Rendszergazda szolgáltatás

Egy jó rendszergazda szinte nélkülözhetetlen egy vállalkozás életében. Ez általában akkor szokott feltűnni, amikor az 1-2 fős pici vállalkozás elkezd nőni és egyszercsak egy 5, 10 vagy 20 fős cég lesz. Megváltoznak a folyamatok: amik eddig működtek piciben, már nem működnek vagy nem hatékonyak egy fokkal nagyobb méretben. A wifi is ami vígan kiszolgálta 2 ember eszközeit, már nyög a 10. telefontól és naponta újra kell indítani. Az “ismerős fiának a barátja” is, aki évente egyszer eljött újratelepíteni egy gépet, nem ér rá gyakrabban jönni vagy nem tud mit kezdeni a megváltozott helyzettel. Ugyanakkor a cég még nem annyira nagy, hogy szüksége legyen teljes állású rendszergazdára…

Ha a fenti leírásban teljesen vagy részben a vállalkozásodra ismertél vagy egyszerűen csak tudatosan elébe mennél a dolognak, keress minket bizalommal és segítünk, akár alkalmi jelleggel, akár havidíjas szerződés keretében!

Miért mi?

Amit nyújtani tudunk

Távsegítség, hibaelhárítás, felügyelet

Szakértelem, tapasztalat

Precíz munkavégzés

Minőségi termékek, kiváló ár/érték arány

Országosan elérhető

Kérdések-Válaszok

GYIK

Akkor ez most eseti vagy havidíjas szolgáltatás?

A rendszergazda szolgáltatás legtöbb eleme elérhető eseti jelleggel is, azonban vannak olyan részei amik csak havidíjas szerződés keretében valósíthatóak meg.

Például:
Nyomtató- vagy számítógép telepítése elképzelhető eseti jelleggel és havidíjas szerződésben is, míg a felügyelet vagy a rendszeres karbantartás csak havidíjas szerződésben érhető el, a szolgáltatás folyamatos jellege miatt.

Mit jelent pontosan, hogy országosan elérhető?

Vállalkozásunk jelenleg csak budapesti központtal működik, viszont ez nem korlátozza a szolgáltatási területet. Különösen azért, mert nagy hangsúlyt fektetünk a távoli segítségnyújtásra, aminél nem számít a távolság.

Természetesen személyes kiszállásra is van lehetőség Magyarország teljes területén, ebben az esetben viszont kiszállási díj is fizetendő.