Szolgáltatásaink

Tudj meg többet szolgáltatásainkról!

tool symbol

Rendszergazda, hibaelhárítás

wheel symbol

Wordpress weboldal készítés

globe symbol

Hálózat, WiFi, tűzfal, captive portál

pages symbol

Felmérés

cloud symbol

Távsegítség

armor symbol

Tanácsadás

Koncentrálj a fontos dolgokra!

Ismerd meg havidíjas támogatási-, karbantartási-, felügyeleti- és hibaelhárítási ajánlatainkat, hogy a számodra fontos dolgokra koncentrálhass vállalkozásodban!

Érdekel
Havidíjas-kép

Felmérés

Felmérésünk keretében egy olyan dokumentációt adunk át neked, ami alapján egy részletes pillanatképet kaphatsz a rendszereidről. Emellett javaslatokat is megfogalmazunk, amivel javíthatsz a rendszered teljesítményén / biztonságán vagy a meglevő problémákon, amikkel esetleg már régóta küzdesz.

Mi van benne a felmérésben?

A felmérés keretében az összes számítógépedről és szerveredről egy mindenre kiterjedő hardver és szoftver leltárt készítünk, a hálózatodról készítünk egy részletes topológia ábrát, jelezzük ha valahol gondot találunk. További igény esetén átbeszéljük az esetlegesen általatok tapasztalt problémákat a mindennapi munka során, az IT költségvetést (pl. van-e olcsóbb internet / tárhely szolgáltatás), javaslatokat fogalmazunk meg.

Miért jó ez nekem?

Ha egy olyan vállalkozást keresel, akire rá szeretnéd bízni a rendszereid karbantartását, akkor valószínűleg több cégtől is bekérsz ajánlatot. Ilyenkor általában vagy “látatlanban” mondanak valamit, vagy ingyenesen kimennek és egy felületes “ránézés” után mondanak valamit. Valószínűleg valamelyik ajánlatot kiválasztod és megy az élet tovább… az első meghibásodásig. Amikor azonban meglepetés érhet: a javítás plusz költségbe kerülhet és hosszadalmas lehet (vagy mert a gyors “felmérés” után nem ismeri kellőképpen a szakember a rendszereidet és ezért óhatatlanul több időd vesz igénybe a javítás, vagy egyszerűen a meghibásodott eszköz benne sincs a támogatási szerződésben, hiszen nem látta a “felmérés” során). Tisztelet persze a kivételnek, ami mindig van… 🙂

Mi ezzel szemben azt ajánljuk, hogy kapsz egy korrekt felmérést, kedvező áron,  kötelezettségek nélkül, amit akár felhasználhatsz más cégeknél is árajánlat kérésre. Ráadásul, ha minket választasz végül, akkor jóváírjuk a felmérésed árát, ami így ingyen volt! 🙂

Felmérés-kép
Távsegítség-kép

Távsegítség

A problémák / változtatás kérések jelentős része orvosolható távolról. Sőt gyakorlatilag csak a fizikai meghibásodások vagy rendszerek üzembe helyezésénél szükséges a személyes jelenlét. Ráadásul a távsegítséggel komoly összegeket takaríthatsz meg, ha érdekel miért és hogyan, olvass tovább és tudd meg “miért jó ez neked”.

Miért jó ez nekem?

Az idő pénz… Elcsépelt mondás ez, de tényleg igaz.

Nézzük meg egy példán keresztül: szeretnél mondjuk egy új WiFi hálózatot a vendégeknek, mert lesz nálatok egy 2 napos konferencia, és jó lenne egy nyilvános internet elérés, ahonnan nem érik el a cég privát dolgait. Ez kb. egy 30 perces munka és megoldható távolról.

Távolról elvégezve: belépek és megcsinálom akármikor (független a te időbeosztásodtól), fél óra távoli munkát számlázok, ami 2500 Ft.

Személyesen: időpontot egyeztetünk (hiszen valakinek be kell majd engedni a helyszínen), leutazom ami bő 1,5 óra és kb. 160 km. Megcsinálom a félórás munkát, ami 8000 Ft (mert helyszíni munkavégzésnél minimum időtartam az 1 óra, hiszen sok apró teendő lehet, ami nem kapcsolódik szorosan a munkához (pl. parkolóhely keresés)). A kiszállási költség meg 320 km * 150 Ft… Összességében a különbség több mint 20-szoros árban!

Természetesen ez egy szemléltető példa, de nincs annyira elrugaszkodva a valóságtól. Összességében elmondható, hogy a távoli munkavégzés megéri neked: nem kell előre megbeszélt időpontban egy helyen lennünk, hamarabb elkészül a munka és rengeteg pénzt spórolhatsz.
(És persze megéri nekem is, hiszen jóval kevesebb költségem volt és nem telt el az időm nagy része utazással.)

Hogyan vehetem igénybe?

Van lehetőség eseti jellegű távsegítség igénybevételére is és természetesen havidíjas ügyfeleinknek is nyitott ez a lehetőség (sőt ez az elsődlegesen javasolt megoldás).

Amennyiben érdekel távsegítségünk, írj nekünk.

Tanácsadás

Érdekelnek a modern technológiák, szeretnéd megtudni milyen lehetőségek rejlenek pl. a felhőben, a QR kódokban vagy az NFC címkékben? Esetleg a megjegyezhetetlen jelszavak tengerét szeretnéd könnyebben kezelni? Vagy csak szeretnéd, hogy valaki segítsen kiválasztani a megfelelő laptopot vagy nyomtatót?

Ha ilyen vagy ehhez hasonló kérdések merültek fel benned, írj nekünk és vedd igénybe tanácsadásunkat!

Pontosan mi is ez a tanácsadás?

Bármilyen általános, informatikai jellegű kérdéssel fordulhatsz hozzánk ami felmerül vállalkozásodban (vagy éppen benned) kérdésként.

Hogyan tudom igénybe venni?

Tanácsadásunk árazása nem különbözik az általános munkadíjunktól, amit az Áraink menüpontban találsz.

Amennyiben havidíjas ügyfelünk vagy, a tanácsadás szolgáltatást külön díj nélkül veheted igénybe.

Tanácsadás-kép